Calendari de sortides

diumenge, d’abril 20, 2008

V Trobada Nacional de CapGrossos de Catalunya

Aquest cap de setmana hem gaudit de les activitats organitzades per la colla de Alcarràs amb motiu de la V Trobada Nacional de Capgrossos de Catalunya. Cal diferenciar però els dos dies que em passat, donat que vam poder ballar el dissabte i fer cercavila, cosa que va se impossible el diumenge per les pluges que han fet deslluïr la festa. Tot i que tothom ha celebrar que es produixin, haguerem dessitjat que comencessin un dia més tard.

Com qui us escriu aquestes línies no va portar la camera, haurem d'esperar la donació d'algún participant.

Si voleu que us digui a tots els que no heu vingut, hem dormit molt bé i hem menjat molt també, va haver ballaruca, enfin moltes coses que no us podreu perder a la VI Trobada. (Aixó ho se per que ho he vist a una bola màgica, i també unes misterioses converses entre "il capo", que estava acompanyat de "lo joan" i "lo jaumet", amb "il capo de tuti li capi". Vaja que em sembla que està força clar! (Ja direu que penseu)

1 comentari:

Anònim ha dit...

Ostres, jo hi era molt a prop de "il capo de tuti li capi" (l'Albert Moya oi?)i també de "il capo" (el Toni López oi?) allà a Alcarràs (com plovia eh?) i per lo que també vaig sentir, això de la VI Trobada (a Sabadell?) no estava gens clar. Deien, entre d'altres coses, que cal pencar molt i lo que és més important: organitzadament. No sé si aquesta bola està una mica entelada i no deixa veure prou clar la màgia dels capgrossos. Pot ser que si la netegem una mica... els capgrossos i els seus amics ho vegin tot més clar i finalment la trobada sigui possible. Sabadell pot. Les enveges sanes són molt bones perquè fan avançar. Les altres encallen. Trieu !!!